DMCA

vadonline.net este un site ce doar indexeaza continutul altor site-uri (novamov.com, movshare.net, videoweed.com, vidxden.com, youtube.com, ok.ru, mail.ru, vk.com si altele…). Administratorii nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.
vadonline.net este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt aspect ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi neavand nicio putere asupra lor.
Daca sunteti de parere ca pe acest site se gasesc materiale pentru care aveti drept de autor, va rugam sa contactati administratorul site-ului si sa precizati locatia exacta a materialului, iar acesta va fi sters in cel mai scurt timp!
Informatiile obligatorii în cerere:
Numele si adresa URL exacta (a materialului dvs. cu drepturi de autor)
Informatii de contact, astfel incat sa va putem contacta (adresa, telefon si e-mail).
Dovada clara că detineti dreptul de autor pentru acest continut sau dovada că sunteti un reprezentant al persoanei / companiei care detine acest matrial.
Pentru o astfel de cerere, va rugam sa ne trimiteți un mesaj la pagina de contact.
Vă sugeram ca, daca intr-adevar doriti sa eliminati permanent materialul dvs. cu drepturi de autor de pe Internet, sa contactați administratorul de la URL-ul exact in care materialul dvs. cu drepturi de autor este gazduit.
Simpla eliminare a link-ului de pe acest site nu va duce si la eliminarea de pe internet a materialului video pentru care aveti dreptul de autor.

Hits: 1371

Pe vadonline.net poti viziona filme online subtitrate in format HD fara intrerupere mai noi si mai vechi.Daca iti place acest site il poti recomanda si prietenilor tai.Vizionare placuta!

Filme Romanesti,Filme Actiune,Filme Aventura,Filme Biografie,Colectii Romanesti,Filme Comedie,Filme Craciun,Filme Crima,Filme Documentar,Filme Dragoste,Filme Drama,Filme Familie,Filme Fantezie,Filme Fictiune,Filme Filme Film-Noir,Filme 2019,Filme 2020,Filme 2021,Filme Chinezesti,Filme Japoneze,Filme Online,Filme Vechi,Filme Horror.Filme Indiene,Filme Istoric,Filme Mister,Filme Muzical,Filme Razboi,Filme Romantic,Filme Romantice,Filme Sci-Fi SF,Filme SF,Filme Seriale,Filme Short,Filme Suspans,Filme Sport,Filme Thriller,Filme Western